Колега докато ходи да я гледаш всеки ден ще ти я грабнат под носа.РАЗХОДИ Я,ПРОВЕРИ Я,И АКО ТИ ХАРЕСА Я ЯХВАЙ че трябва да се гори бензин(дизел).До утре когато ще чакаме РЕЗУЛТАТА.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения за една Алфа 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fioreПървоначално публикувано от wwwebПървоначално публикувано от DJracemanЗадната емблема се завърта нагоре и там има ключалка а и може да се отваря отвътре.
Успех... или нещо аз не съм разбрал
погледни хубаво колата отзад може да греша, но на едната снимка капака на багажника ми се струва че леко стърчи. ако не е бил отворен при снимката, провери дали няма удар отзад. успех! колата едва ли е на 140к но диагностиката ще ти покаже в какво състояние е.
Comment
-
Колата не я бива! Не ми хареса как работи. Стърже, чука, ужас!
Иначе тъкмо се връщам от Дупница и ми направи впечатление при всички 1.8, че има едно замисляне при подаване на газ. Също, след като освободя педала на газта и в момента, в който свали оборотите, започва да се мъчи и тръгва да гасне. Това ми направи впечатление при всички 1.8. При 2.0 го няма това, но отново има замисляне след като я изрежа в първия момент. Тия Алфи така ли си правят или всички дето гледах са с проблем?
При дизелите тоя момент го нямаше. В момента, в който я изрежех, няма нито глъхнене, нито замисляне.
Ще се радвам на мнения.
Comment
-
Първоначално публикувано от DanewRomeoЗаеби ги тези. А защо не дизел?
Иначе ми хареса една 2.0, направо й се бях навил да я взема, но над предния десен фар имаше по-голям луфт в сравнение с лявата страна. Толкова уникално запазена кола не бях виждал, наистина, а аз съм супер претенциозен към външен вид и интериор. Кожен салон - отличен просто, външен вид - отличен, нови гуми, джантите нямаха и драскотина, пробег 70 000 km, с телефон, двигателя не се чуваше, че работи, ама луфта от дясно ме отказа. По мое мнение колата е с реален пробег, но е имала лек удар, закърпили са я и са я пуснали за продан. Това беше най-доброто, което видях днес, на базата на останалите талиги.
Comment
-
Е, колега, дано не ти звучи като заяждане, но ми се струва, че прекаляваш. Не знам защо си си въобразил, че ще намериш 10-годишна кола висок клас за 7-8000 без никаква, ама никаква забележка. това дето го описваш, един опитен майстор може да прецени от какъв удар е било, дава ли някакво отражение върху колата след като е оправено и т.н.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolioЕ, колега, дано не ти звучи като заяждане, но ми се струва, че прекаляваш. Не знам защо си си въобразил, че ще намериш 10-годишна кола висок клас за 7-8000 без никаква, ама никаква забележка. това дето го описваш, един опитен майстор може да прецени от какъв удар е било, дава ли някакво отражение върху колата след като е оправено и т.н.
Comment
-
Първоначално публикувано от wwwebКолата не я бива! Не ми хареса как работи. Стърже, чука, ужас!
Иначе тъкмо се връщам от Дупница и ми направи впечатление при всички 1.8, че има едно замисляне при подаване на газ. Също, след като освободя педала на газта и в момента, в който свали оборотите, започва да се мъчи и тръгва да гасне. Това ми направи впечатление при всички 1.8. При 2.0 го няма това, но отново има замисляне след като я изрежа в първия момент. Тия Алфи така ли си правят или всички дето гледах са с проблем?
При дизелите тоя момент го нямаше. В момента, в който я изрежех, няма нито глъхнене, нито замисляне.
Ще се радвам на мнения.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Колега wwweb,честно да ти кажа мисля че ти не си за Алфа! Търси с милионите си изисквания и претенции друга кола,например Шкода Фабия и то задължително магазина - ще си има и капачки,нямя да е драсната абсолютно никъде,няма да ти забива,защото така си върви,цепнатините между всички елементи ще са еднакви,не ти трябва подръжка,тя просто се разпада след 5год, ще икономисаш ат аларми и застраховки,кой ли е толкова тъп да я открадне и да тегли тегло. А ние по-непретенциозните с ожулените ,амортизирани,овехтели каруци купени на безценица ,с милион кусури ще те гледаме как се кефиш когато те изпреварваме или когато си охлаждаш двигагеля в баира! И никога недей да правиш компромис с нищо и никого. Извинявай,но това е лично мое мнение. П.П. Рядко ми се случва да избухвам така!Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy kКолега wwweb,честно да ти кажа мисля че ти не си за Алфа! Търси с милионите си изисквания и претенции друга кола,например Шкода Фабия и то задължително магазина - ще си има и капачки,нямя да е драсната абсолютно никъде,няма да ти забива,защото така си върви,цепнатините между всички елементи ще са еднакви,не ти трябва подръжка,тя просто се разпада след 5год, ще икономисаш ат аларми и застраховки,кой ли е толкова тъп да я открадне и да тегли тегло. А ние по-непретенциозните с ожулените ,амортизирани,овехтели каруци купени на безценица ,с милион кусури ще те гледаме как се кефиш когато те изпреварваме или когато си охлаждаш двигагеля в баира! И никога недей да правиш компромис с нищо и никого. Извинявай,но това е лично мое мнение. П.П. Рядко ми се случва да избухвам така!И аз мисля, че колегата малко прекалява, но все пак парите, които дава са годишния доход на доста хора у нас, така че нормално да има някаквиизисквания. доколко са изисквания и доколко капризи, сам ще се убеди, когато изпусне няколко добри оферти заради дребни кусури. Но каквото и да е, такива приказки "ти не си за Алфа" само създават напрежение и негативни емоции.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy kКолега wwweb,честно да ти кажа мисля че ти не си за Алфа! Търси с милионите си изисквания и претенции друга кола,например Шкода Фабия и то задължително магазина - ще си има и капачки,нямя да е драсната абсолютно никъде,няма да ти забива,защото така си върви,цепнатините между всички елементи ще са еднакви,не ти трябва подръжка,тя просто се разпада след 5год, ще икономисаш ат аларми и застраховки,кой ли е толкова тъп да я открадне и да тегли тегло. А ние по-непретенциозните с ожулените ,амортизирани,овехтели каруци купени на безценица ,с милион кусури ще те гледаме как се кефиш когато те изпреварваме или когато си охлаждаш двигагеля в баира! И никога недей да правиш компромис с нищо и никого. Извинявай,но това е лично мое мнение. П.П. Рядко ми се случва да избухвам така!
Comment
-
Първоначално публикувано от wwwebПървоначално публикувано от krasy kКолега wwweb,честно да ти кажа мисля че ти не си за Алфа! Търси с милионите си изисквания и претенции друга кола,например Шкода Фабия и то задължително магазина - ще си има и капачки,нямя да е драсната абсолютно никъде,няма да ти забива,защото така си върви,цепнатините между всички елементи ще са еднакви,не ти трябва подръжка,тя просто се разпада след 5год, ще икономисаш ат аларми и застраховки,кой ли е толкова тъп да я открадне и да тегли тегло. А ние по-непретенциозните с ожулените ,амортизирани,овехтели каруци купени на безценица ,с милион кусури ще те гледаме как се кефиш когато те изпреварваме или когато си охлаждаш двигагеля в баира! И никога недей да правиш компромис с нищо и никого. Извинявай,но това е лично мое мнение. П.П. Рядко ми се случва да избухвам така!Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment
-
Абе добре е нова кола, но е скъпо, а да си взмеш Дачия примерно не си струва, ако не си такси. Ако имаш 50-60 хиляди е друга работа.
Харесай си кола, закарай я на диагностика и това е.Винаги може да има нещо скрито, както много пъти и други са казвали-късмет.Лично аз моята за купих точно за 2 дни.Харесах си една, /на външен вид имаше само драскотини по купето и гуми като галоши, иначе беше добре/ обиколих още половин ден, и на втория я взех, понабутах някой лев, засега не е имало нещо сериозно /дажа боже и да няма/, ама за "дреболии" отидоха бая пари. Та ако видиш кола с перфеткен външен вид и да върви добре и да струва примерно евтино, значи има нещо гнило в крайна сметка.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от wwwebПървоначално публикувано от DanewRomeoЗаеби ги тези. А защо не дизел?
Иначе ми хареса една 2.0, направо й се бях навил да я взема, но над предния десен фар имаше по-голям луфт в сравнение с лявата страна. Толкова уникално запазена кола не бях виждал, наистина, а аз съм супер претенциозен към външен вид и интериор. Кожен салон - отличен просто, външен вид - отличен, нови гуми, джантите нямаха и драскотина, пробег 70 000 km, с телефон, двигателя не се чуваше, че работи, ама луфта от дясно ме отказа. По мое мнение колата е с реален пробег, но е имала лек удар, закърпили са я и са я пуснали за продан. Това беше най-доброто, което видях днес, на базата на останалите талиги.
Аз смених десния фар,че беше опадал рефлектора с друг(2-ра употреба предоставен ми от "зъболекаря на клуба"-за което съм му МНОООГО благодарен). И какво ли не правих и неможах да нагодя луфтовете да са еднакви на 2-та фара,а преди смяната бяха еднакви отвсякъде!?
Колата не е удряна ......... с тия изисквания няма да си вземеш алфа - повярвай ми!? Ако пък си вземеш, ще те е срам ди си признаеш за поредицата от проблеми, които ще ти създаде,защото определено ще има такива .............
Comment
Comment